SINUS-TECHNOLOGY
      
MEDICAL DEVICE ENGINEERING


❝Több mint két évtizedes tapasztalat, és közel 30 év fejlesztés és kutatómunka❞

Környezetszennyezés és mellékhatásmentes terápia!


MAMÁGNESTERÁPIA MAGNETOTHERAPY KÉSZÜLÉK ESZKÖZBÉRLÉS
Eszközkölcsönzés magánszemélyek részére.


Igény esetén előzetes konzultáció során meghatározásra kerül a kezeléshez szükséges funkciók használata és a kezelés időtartama. A bérbeadás előtt a gép egyedi, személyre szóló beállítását a Sinus Technology szakemberei végzik el.

A kezelés a bérbeadást követően otthoni használat során történik. Az alap kezelési csomag 6 hónapos időtartamra szól mely 720 × 30 perc kezelést foglal magában. A további kezelések időtartama az egyedi konzultáció alapján kerül meghatározásra. További információért kérjük forduljon hozzánk bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén.

Eszközkölcsönzés intézmények részére.


Lehetőséget biztosítunk kórházak, magánrendelők, gyógy központok számára is hosszútávú eszközbérlésre. Részletekért keressen fel minket az elérhetőségeinken, melyet a Kapcsolat menüpont alatt talál.Protected by Copyscape


KüldetésünkTöbb mint három évtizede, olyan minőségi mágnesterápiás (MAGNETOTHERAPY AGE CONTROL PLUS) fejlesztésén dolgozunk szenvedélyesen, melyek lehetővé teszik az emberek számára a valódi egészség élményét. Mérnöki munkával, precíziós technológiával és elkötelezettségünkkel azon dolgozunk, hogy egyéni szolgáltatásainkkal túlszárnyalhassuk ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy minden nap extra értéket adjunk partnereinknek.


KapcsolatSINUS-TECHNOLOGY
Email: magnetotherapy@t-online.hu
Web: www.magnetotherapy.hu
Web: www.nanokolloid.hu